Wat kan met spijkerstof?

Met spijkerstof kan je echt van alles doen. Er is een grote markt voor artikelen gemaakt met en van spijkerstof.

Je kan er bijvoorbeeld geboortekaartjes mee laten maken (zie afbeelding.) De geboortekaartjes zijn gemaakt met spijkerstof bewerkt met verschillende lapjes en verschillende soorten garen. De geboortekaartjes zien er leuk uit. Om de naam staat een hartje en bij de meisjesnaam staan ook nog verschillende borduursteken.

Er zijn ook verschillende soorten tassen van spijkerstof te koop bijvoorbeeld: een laptoptas, handtas, fietstassen, mobielhoesje en nog veel meer.

  

  

Je kunt zelfs schoenen kopen van spijkerstof. En het maakt niet uit of je een man bent of een vrouw er is voor iedereen een mooie schoen.

Ook zijn er stropdassen en onderbroeken van spijkerstof te vinden.

           

Er zijn ook meubels op de markt gemaakt van spijkerstof. Het ziet er allemaal heel hollands uit met de kleuren van onze vlag. Rood (langs de randen van de kussens) wit en blauw van Dutch Design.

In Amerika zijn er veel mensen gek op de western-look anders gezegd op cowboys. Als je aan cowboys denkt denk je ook meteen aan spijkerbroeken. In Amerika zijn er zelf verschillende bedrijven die bruidsjurken maken van spijkerstof zodat de echte western of denim liefhebber helemaal in stijl kan trouwen! Hier zie je een tweetal bruidsjurken met verschillende accessoires. Door die accessoires zien de bruiden er heel verschillend uit. De bruidegom ziet er ook heel mooi uit en kan gewoon in een spijkerbroek trouwen. Zelfs de bruidsmeisjes of getuigen kunnen in prachtige spijkerjurken komen.

   

   

 

Plaats een reactie